Szubjektív konklúzió

A torna összképét vizsgálva nagyon vegyes érzelmek kavarognak bennünk. Lássunk egy-két pozitívumot és negatív dolgot a teljesség igénye nélkül. Legyen ez a cikk vitaindító. Várjuk a hozzászólásokat kedves olvasóinktól. Önök, hogy látták az idei bajnokságot, mit változtatnának, ha változtatnának rajta valamin, milyen érzéseket, emlékeket hagyott maga után az idei torna?

Bővebben...

Véget ért a bajnokság!

Ünnepélyes eredményhirdetést követően lezárult a Városi labdarúgó bajnokság 2013-14 idénye. Remek látványos showműsor után 31 csapat labdarúgója sorakozott fel, hogy átvegye az oklevelet és a jól megérdemelt játékszert a szervező bizottság tagjaitól. Szendrei József, sokszoros válogatott kapus, a Joma Magyarország képviseletében köszöntötte a csapatokat és reményét fejezte ki, hogy a következő szezonra is ilyen szép számú csapat nevez majd. 

Bővebben...

Bajnok a Jóbarátok-Bócsa!

A Jóbarátok-Bócsa megnyerte az utolsó előtti találkozóját is és ezzel az utolsó fordulótól függetlenül begyűjtötte a harmadik bajnoki címét.

Kun-Szabó László (Jóbarátok -Bócsa): Nagyon akartuk ezt a bajnoki címet. A csapategység diadala is ez a bajnoki cím az mellet, hogy nagyon jól működött a védelmünk. Idáig veretlenek vagyunk mindösszesen egy gólt kaptunk. Idén eljutottunk oda a Vida Máté jóvoltából, hogy tudunk centerbe is cserélni ez által a Lajos is tud pihenni, és a támadó játékunk még is minőségi marad.  Remek volt az egész szezon alatt az öltözői hangulat. Terveim szerint jövőre is együtt marad a társaság és megvédjük a bajnoki címünket.

 

A nap mérkőzése Rose - FC Plan-and-Bau

A várva várt rangadók közül kimagaslott a Rose - FC Plan-and-Bau (4 : 4) mérkőzés, ezért ezt választottuk "A nap mérkőzésének" 

Nagy kérdés volt, hogy a két igazi csupa szív csapat közül ki tud felülkerekedni a másikon. Az ötödik forduló előtt pontegyenlőséggel harmadik és negyedik helyett foglalták el a tabellán. Mindkét csapat elveszítette egy-egy meghatározó játékosát a Roseban Ladóczki a Fc PAB-ban Trója dölt ki a sorból. 

Bővebben...

Slágermeccsek az 5. fordulóban

2014.02.08.

16:00 Sóstó : Kis-Itália  
H: 2.10 D: 2.95 V:1.70 

16:45 Lindau Logistic FC : Szivacs FC 
H: 2.35 D: 3.75 V: 1.55

17:30 Rose : FC Plan-and-Bau 
H: 1.45 D: 1.95 V: 1.65

18:15 Jóbarátok-Bócsa : Retro 2 
H: 1.75 D: 2.05 V: 2.30

19:00 Grund-Gugu FC : Cel FC 
H: 4.55 D: 6.75 V: 1.4

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2014

 21 

Bljerim 
Martinaj
Sóstó

 20

Szabó 
Kornél
Lever
Valkom 

18

Vata
Zalán
Rose

 17 

Szarka
Roland
Jóbarátok-
Bócsa 

 15 

László 
Noel
Cel FC