A nap mérkőzése Rose - FC Plan-and-Bau

A várva várt rangadók közül kimagaslott a Rose - FC Plan-and-Bau (4 : 4) mérkőzés, ezért ezt választottuk "A nap mérkőzésének" 

Nagy kérdés volt, hogy a két igazi csupa szív csapat közül ki tud felülkerekedni a másikon. Az ötödik forduló előtt pontegyenlőséggel harmadik és negyedik helyett foglalták el a tabellán. Mindkét csapat elveszítette egy-egy meghatározó játékosát a Roseban Ladóczki a Fc PAB-ban Trója dölt ki a sorból. 

A mérkőzést a Rose kezdte jobban. Néhány perc telt csak el amikor Gillich Tamás egy remekül eltalált lövéssel bevette Boros kapuját (1-0). A Rose vezetés után beszorította ellenfelét, de újabb gólt az első félidőben már nem tudott szerezni. A folyamatosan támadó Rosét a PAB rendre megkontrázta. A máskor oly masszívan védekező Rose védelmet Popán és Kovács vezetésével szinte szétfutotta az FC Plan-and-Bau, és a szünetre már háromgólosra növelte előnyét a kék garnitúra. (1:4)

Remek iramú első félidőt a második félidőben simán űberelték a csapatok. Ez a játékrész izgalma lüktetése magával ragadta a szép számú közönséget is. Fel-felharsantak az egyik vagy másik csapatot biztató rigmusok. A Rose utolsó erőit mozgósítva támadott és kezdett felzárkózni. A huszonötödik percben már csak két gól volt a hátránya (2-4). Tarjányi hatalmas ziccerben a kapufát találta és ezzel még plusz lendületet adott a Rosénak. A harmincadik percre a Rosénak sikerült kiegyenlítenie (4-4). Németh Norbert kettő-perces büntetése felcsillantotta az esélyt a Rosé előtt, hogy akár megnyerheti a mérkőzést is.  Az utolsó öt percben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de az eredmény nem változott, maradt az igazságos döntetlen. 

Az első félidőben a FC Plan-and-Bau lefocizta a Rosét a második játékrész azonban, egyértelműen a Rosé-é volt. A csapatok a pontokon megosztoztak, mi nézők pedig egy remek élménnyel gazdagodtunk.

 
Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2014

 21 

Bljerim 
Martinaj
Sóstó

 20

Szabó 
Kornél
Lever
Valkom 

18

Vata
Zalán
Rose

 17 

Szarka
Roland
Jóbarátok-
Bócsa 

 15 

László 
Noel
Cel FC