Nevezési és egyéb hírek

A legfontosabb tudnivaló, a bajnokságot megelőző technikai értekezlet ideje 2017. november 20. (hétfő) 18 óra, Napsugár Klub. A technikai értekezleten készül el a sorsolás, valamint ekkor kell a nevezési díjat befizetni a csapatoknak!

A terem folyamatos foglaltsága miatt kompromisszumot kellett kötnünk a bajnokság kezdését illetően, az 1. forduló játéknapja ezért december 2., szombat lesz. Az első mérkőzések kezdési időpontja 10 óra 30 perc.

Az Alapszakasz 5 játéknap (forduló) decemberben, a Rájátszás 7 játéknap 2018 januárjában lesz.

A mai napig (10.18.) nevezett csapatok a következők: SELI-SZÍN, ROSE FC, SZIVACS FC, CONNEXTION, PELLE GLASS, GRUND'98, TOTYA BOLTJA, LINDAU LOGISTIK FC, HALASINFO, PETRUZSA, JUST FOR FUN, FC FOKUME, PILLECUKOR, ANTALLAPOS RAIDERS, RETRO, DÉKÁNISOKK, FC PLAN-AND-BAU, REMÉNYTELI SE, ROLLÓ-HALAS BALOTA, SÓSTÓ, CEL FC, FEROMAX, GRUND-GUGU FC.

Szanyi Károly írásban jelezte, a HAGÉV-BÁCSKAAGRÁR ez évi kiírásban nem vesz részt.

CONNEXTION Teremlabdarúgó Bajnokság

A Versenybizottság célja, hogy minél szórakoztatóbb és izgalmasabb összecsapások legyenek a bajnokság Alap- majd a Rájátszásban. Ezért minden jobbítást célzó ötletet igyekszik belefoglalni a versenykiírásba. Ezek a módosítások már olvashatóak a honlapon!

A 2017/2018 évi CONNEXTION Teremlabdarúgó Bajnokság versenykiírása a bővebben gombra kattintva!

Nevezés a bajnokságra ONLINE történik, az alábbi linken: https://goo.gl/forms/Uk1n2au3JzjxcQmw1

Bővebben...