Interjú Vida Mátéval a Jóbarátok-Bócsa ifjú tehetségével

Gratulálunk a bajnoki címhez.

- Köszönöm.

Egy kicsit ismeretlen vagy ebben halasi közegben. Mondanál magadról egy-két szót az olvasóinknak bemutatkozásul?

- 17 éves vagyok. Soltvadkerten  szerettem meg a labdarúgást 12 éves koromig ott kergettem a bőrt. Ezután kerültem fel a Vasashoz, ahol végig jártam a korosztályos gárdákat. Jó teljesítményemnek köszönhetően, sikerült bekerülnöm a korosztályos magyar válogatottba is. Ez év szeptemberétől, pedig már profi szerződésem van a Vasas felnőtt csapatában.

Milyen poszton játszol? 

Bővebben...

Rájuk érdemes lesz odafigyelni - Irányító: Tóth Tamás

Azt hiszem, egyértelműen kijelenthetjük, hogy az idei bajnokság meglepetéscsapata a  H1N1. A csapat 16-17 éves fiatalokból áll, és lelkes, hajtós játékukkal sok szimpatizánst sikerült maguk mögé állítani. A csapat jó teljesítményéhez nagyban hozzájárult egy tehetséges, gólerős középpályás: Tóth Tamás. A 16 éves támadóval készült interjúnk az Ifjú tehetségeinket bemutató cikksorozatunk egy újabb fejezete.

Bővebben...

Rájuk érdemes lesz odafigyelni - a kapuban Farkas Ákos

Hogyan kezdődött a labda iránti szerelem? Mesélj magadról néhány szót!

- Édesapám indíttatására általános iskola első osztályában, hat évesen kezdtem el játszani a KFC-ben Márton Attilánál, aki azóta már elkerült Kiskunhalasról. Testvérem, Farkas András (Retro), ekkor már focizott, így nagy kedvvel járogattam el az edzésekre.

Mindig is kapus voltál?

Bővebben...

Rájuk érdemes lesz odafigyelni - Bemutatkozik Kamara Jenő

A Totya boltja extrém frizurájú, de minden sztárallűrtől mentes fiatal labdarúgójával beszélgettünk a hétköznapjairól, terveiről, álmairól.

Segíts egy kicsit olvasóinknak, hogy megismerjenek. Mondj néhány szót magadról!

- 16 éves vagyok, a hétköznapjaimban Győrött élek, Győrött focizok, Győrött tanulok. Jelenleg ott építem a karrieremet, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Szeretnék ott hosszú távra tervezni.

Egy győri gimnáziumba jársz, és onnan jársz edzésekre vagy ez egy akadémiai képzés?

- Az ETO Parkban található Labdarúgó Akadémiára járok. Ez egy magániskola sportolóknak. Itt minden egy helyen van: az iskola, a kollégium, az edzéseknek helyt adó füves és műfüves pályák. És amellett, hogy igazán remek körülmények között készülhetünk nap mint nap, találkozunk az NB1-es felnőtt csapat játékosaival is, akikkel nagyon jó viszonyt ápolunk.

Hogy kerültél Győrbe?

Bővebben...

Rájuk érdemes lesz odafigyelni

Új cikksorozatot indítunk, melyben a bajnokságban szereplő fiatal, tehetséges játékosokat mutatjuk be olvasóinknak.

Elsőként hat labdarúgót választottunk ki, megnyerő játékuk és jeles szakemberek ajánlása alapján. A cikksorozat végére terveink szerint kiderül az, hogyan állhatna fel a következő évek bajnokcsapata.

Bővebben...

Keresés az oldalon