Vége a "téli kupának"! - Árulkodjanak a számok + Objektíven Szubjektív 2013


Összeállítottuk a bajnokság statisztikáit. Részletesebb aligha lehetne...

Bővebben...

Újra bajnok a Cel Fc

Szombat este ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a 2012-13-as teremfoci idény. Úgy gondolom, hogy remek idényt tudhatunk magunk mögött, és nagyon üresnek lesznek a hétvégéink a bajnoki fordulók nélkül. A 7. fordulóban még három csoport bajnoki címe kérdéses volt. Nagy várakozás előzte meg e találkozókat, és senkinek sem kellett csalódnia: minden meccsen vérre menő küzdelem folyt.

Nézzük, mely csapatok örülhettek bajnoki címnek, és kik lettek még díjazottak.

A "D"-csoportot a Trinát Junior csapata nyerte, a "C"-csoportot a Connextion, a "B"-csoportot a Lindau Logistic.

Bővebben...

Nincs több kérdés

Nincs több kérdés a bajnokokat tekintve! A Lindau Logistic lelépte a Szilády Retro csapatát és ezzel a magabiztos győzelemmel ő a "B" csoport győztese.

 

Szilády Retro 2 : 13 Lindau Logistic

Már csak a "B" csoport bajnoka kérdéses

Elérkezett az utolsó fordulóhoz a városi teremlabdarugó-bajnokság. Az éjszaka leesett hó biztos, hogy leolvadt a Horváth István Sportcsarnok tetejéről, mert izzott a az egész csarnok a D-csoport és a C-csoport rangadói alatt. A mérkőzéscserének köszönthetően a C-csoport bajnoki címe hamarabb dőlt el. 10.00-kor kezdődött mérkőzésen a Top-Ár csapata remek felfogásban játszott és korán vezetést szerzett. Egy harcos mérkőzésen bírói ítéletek borzolták mindkét csapat idegeit. Az idegek harcából a Connextion jött ki jobban, és ezzel megnyerte a bajnoki címet.

A Frankó-Szer könnyen behúzta a kötelezőt (Balota nem jelent meg, 3 büntető pont levonva!), és várta, vajon a Trinát Junior is megteszi-e ugyan ezt. A Just For Fun megpróbálta megnehezíteni a leendő bajnok sorsát, de ez csak percekig sikerült. A szervezettebben játszó tompai csapat azonban a mérkőzés végére magabiztosan nyert, és ezzel a győzelemmel a jobb gólkülönbségének köszönhetően megnyerte a D-csoportot. 

Connextion 3 : 1 Top Ár-Bácskaagrár
Just For Fun 1 : 3 Trinát Junior

A torna mezőnyjátékosa szavazás:

Kérjük a csapatokat, hogy az alábbi szavazólap kitöltésével adják le a szavazataikat! - Köszönjük - (Minden csapattól csak egy "szavazócédulát" várunk!)

Bővebben...

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2013

 22 

Ladóczki
István
Rose

 20 

Farkas
András
Retro2 

20

Imre
Lajos 
Jóbarátok

 19

Török
András
Grund

 18 

Simola
Roland
Trinát
Junior