Befejeződött a szezon

Ünnepélyes eredményhirdetéssel, látványos táncbemutatóval zárult a 13. forduló és ezzel a  2014-15 szezon.  

Az már korábban eldőlt, hogy az idei bajnokságot a Cel nyeri és az első ligából kiesők kiléte is ismert volt. Az igazi izgalmak a második vonalra maradtak, a feljutókat és a bajnokot illetően.  A záró fordulót követően maradt a 12. fordulóban kialakult sorrend. Pontegyenlőséggel, de jobb gólkülönbséggel a Lindau Logistic Fc csapata lett a második vonal bajnoka, Az Antallapos és a Trinát valamint a Connextion végzett feljutó helyen.   

A torna végeredménye és a díjazottak:

Bővebben...

Bajnokság zárása

Szombaton a 13. forduló mérkőzéseivel befejeződik a Téli Teremlabdarúgó Bajnokság. Egy találkozót kedd este lejátszottak, ezen a másodosztályú mérkőzésen nem született meglepetés, Csirkefogó Söröző - Szilády RFC 1:5.

A záró forduló utolsó mérkőzése után rövid táncbemutatót tekinthetnek meg a Horváth István Sportcsarnokba kilátogató nézők, játékosok.

A táncbemutató után kezdődik az eredményhirdetés, melyre várunk minden részt vevő csapatot, hiszen minden nevezett együttes oklevél és tárgyjutalomban is részesül!

A nap rangadója megmentette a fordulót

A nap rangadóját két remek csapat játszotta. A torna történetében hosszú időre nyúlik vissza az ő vetélkedésük. Az elmúlt hat találkozójukból a Rose csapata ötöt megnyert, tehát az egymás elleni eredményeik alapján a Rose győzelmét jósolhattuk. Ellenben ha 12. fordulóban a tabellára pillantottunk a Jóbarátok volt kedvezőbb pozícióban. A Bócsa a második helyéről a Rose pedig az ötödik helyről vágott neki a találkozónak. Az egész játéknap folyamán, illetve a mérkőzés előtti bemelegítés alatt is érzékelhető volt, hogy nagyon komolyan veszik a csapatok ezt a találkozót, több volt ez, mint egy meccs a sok közül. 

Bővebben...

Kevés néző, elmaradt mérkőzések és egy rangadó a nap végére

Talán a Rákóczi kupa miatt felforgatott kicsit sem ideális napirend vagy talán maga a Rákóczi kupa döntője lehetett az oka annak, hogy a 12. forduló a torna negatív néző csúcsát hozta. A fordulóban sajnálatos módon 3 mérkőzés is elmaradt, ezért 45 perces üresjáratok még morzsoltak az amúgy sem nagyszámú közönségen. A déli órákban szinte kiürült a csarnok így kevés néző láthatta, hogy a Cel csapata magabiztosan 6:0-ra legyőzi a Laza csapatát és ezzel -a nap végére kiderült- besöpri sokadik bajnoki címét.

Gratulálunk a Cel FC csapatának!

 

Karikagyűrű

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár..." idézhetnénk a klasszikus regényből. Azonban itt egészen másról van szó, az egyes számú öltözőben felejtette valaki a karikagyűrűjét!

Amennyiben Neked hiányzik, akkor keresd Kazinczi Istvánt, akár személyesen vagy telefonon (+3670-935-8243).