Elkezdődött

December 15-én elkezdődött a 2018/2019 évi Connextion Kupa Teremlabdarúgó Bajnokság. Az alapszakasz első fordulója érdekes, hajtós meccseket hozott. Minden találkozó tartogatott izgalmas jeleneteket, meglepő fordulatokat is. 

Vasárnap is várunk minden érdeklődőt a 2. forduló mérkőzéseire!

Alapszakasz sorsolása

Változás az 1. és 5. fordulóban! A frissített és egyben végleges menetrend a honlapon!

Elérhető (http://www.hajrahalas.hu/index.php/teremfoci-2018-19/merkozesek-5) és LETÖLTHETŐ  az alapszakasz sorsolása. Az első két játéknapra rengeteg jelzés és kérés érkezett, melyek szinte mindegyikét sikerült teljesíteni.

A 2018-as szezon meccslabdája: Select Brillant Super

A Select gyártja a 2018-as bajnokság hivatalos meccslabdáját.

A Brillant Super nevet viselő labda az 1962-es alapokra épülö labda modernizált verziója. Ekkor Eigil Nielsen (A Select alapítója) 32 lapból álló labdát talált fel.  Az eredeti labda végérvényesen felülírta a futtbal labdákról alkotott véleményt és megteremtette az azóta is ikonikus pentagon és hexagon elemekből álló, tökéletss focilabda kialakítást. A bogyó klasszikus, 32 paneles konstrukciója azt jelenti, hogy a labda amikor a  levegőben repül kevesebb ponton keresztül érintkezik a levegővel.  Légellenállása minimális, így a röppályája, nagyobb sebességú és hosszabb ideig tartó mint más labdáké. (Tesztelve a japán Tsukuba Egyetem Egészségügyi és Sporttudományi Intézetének szélcsatornájában.) A stabil és kiszámíthatóbb repülést - minden játékos nagyra értékeli.  A teljesítmény maximalizálása és a játékosok igényeinek kielégítése érdekében a 2018-as bajnokság meccslabdájának tesztelési folyamatában több vezető válogatott csapat és nemzetközi labdarúgóklub is részt vett: A Select a teljesítmény és a tartósság jegyében fémhatású designnal és texturált grafikai megoldásokkal turbózta fel a labda ikonikus paneleit. 

Sorsolás

 A technikai értekezlet keretében megtörtént a Connextion Teremlabdarúgó Bajnokság sorsolása. Az Alapszakaszban 4 csoportban küzdenek a csapatok a Rájátszás A-, B- és C-Ligába kerüléséért.

2018 évi csoportok:

A CSOPORT: CEL FC, CONNEXTION, FEROMAX, SÓSTÓ, SZIVACS FC, KFC JUNIOR

B CSOPORT: RETRO, RONGYÁSZ FC, MADOSZ, MAPPA PAPÍR, TUTU

C CSOPORT: TOTYA BOLTJA, ROLLÓ-HALAS BALOTA, PETRUZSA FC, JUST FOR FUN, AIMGY, SELI-SZÍN

D CSOPORT: ROSE FC, BARTA MOTOR, PELLE-DVK, LINDAU LOGISTIK FC, REMÉNYTELI TSE, TÁZLÁRIA

A B Csoport 5 tagú a jelenleg beérkezett nevezések alapján. Az a baráti társaság, csapat, mely nevezése még a B6 helyre elsőnek beérkezik a https://goo.gl/forms/pUm38qUTJjWta8JC3 linken, részt vehet a bajnokságban! 

Az alapszakasz sorsolása legkésőbb december 3-án este elérhető itt, a bajnokság hivatalos honlapján!

Minden résztvevőnek jó felkészülést, eredményes szereplést kíván a Versenybizottság!

Emlékeztető - Technikai értekezlet

Connextion Teremlabdarúgó Bajnokság technikai értekezlete:

 - Versenykiírás ismertetése, sorsolás, nevezési díj befizetése -

2018. november 26. (hétfő) 18 óra - Napsugár Söröző