Kétkeréken a környéken III.

A mai alkalommal nyugat felé indulunk és egy kellemes (bor)túrát teszünk Hajósra, valamint bemutatjuk a mintegy 100 km-es teljes Halas-kört.

Tartsatok velünk!

 

Bővebben...

Kétkeréken a környéken II.

Múlt heti cikkünkben kimerítettük a kerékpársztrádán elérhető útvonalakat. Valljuk meg, tényleg kevés a védett úton megtehető kilométerek száma- ez leginkább a kisgyermekes, családos túrázókat érinti hátrányosan. Remélhetőleg azonban hamarosan városunk környékén is bővül a hálózat így mindenki biztonságosan tekerhet a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Ha azonban van kedvünk és időnk van rá olyan köröket is választhatunk, amely után egy kis közúton szerzett tapasztalattal gazdagodva térhetünk haza.

Ezekről lesz most szó.

Bővebben...

Kétkeréken a környéken I.

Beköszöntött a nyár, itt az idő, hogy egész napos kirándulásokat, többórás edzéseket tegyünk a város körül. Aki már idejében tavasszal elkezdte a felkészülést a szezonra, lassan formába is lendül -de még mindig nincs késő nyeregbe pattanni és acélosítani erőnlétünket.       

Éppen ezért csokorba szedtük a település környéki edző-és túraköröket, hogy aztán ki-ki ízlése és vérmérséklete szerint szemezgethessen belőle.

Bővebben...

Kerékpárral Halas körül - I. rész

SóstóAmint beköszönt a jó idő, egyre többen szállunk nyeregbe és teszünk rövidebb-hosszabb túrákat Kiskunhalason és környékén. Idővel mindenkinek lesz bejáratott útvonala, ám néha érdemes szakítani a szokásokkal és felfedezőútra indulni. Alattunk a két kerék, felettünk az ég, már csak az a kérdés, merre induljunk?

Rögtön ellentmondva a főcímnek, nézzük, mi a helyzet Kiskunhalas belterületén.

Induljunk bármerre, Halason öröm kerékpározni.

Bővebben...