Téli kupa 2016/2017

Az alábbi kérdőív kitöltésével segíts a következő bajnokság szervezésében! Kattints a kérdőívért:

Bővebben...

Véget ért a Connextion Kupa

A B LIGA döntőjével kezdődött az utolsó forduló. Aki kicsit később érkezett, le is maradt az első gólról, mellyel meglepetésre a tartalékosan felálló Rongyász szerzett vezetést. Hiába próbálta átvenni az irányítást a Madosz, ezen a délelőttön semmi sem sikerült nekik, sőt a Rongyász újabb góllal biztosította be győzelmét, ezzel a bajnoki címet.

A folytatásban gólgazdag és fordulatos 5:5-ös végeredményt hozott a Kertvárosi Grund-Just for Fun összecsapás, majd a Humánusokk-Bibó 0:5 a Bibó jobb helyezését jelentette.

Bővebben...

Bajnok a Rose

Az „A” csoport bajnoki címe a 15:45-s FC Plan-And-Bau:Rose(0 : 2) mérkőzésen dőlt el. Ha a Rose nyer már behozhatatlan előnyre tesz szert és biztosan aranyérmes. Nyert. A 2015-16 szezon bajnok csapata a Rose. Gratulálunk.

Ábrahám Imre, Ábrahám László, Gerner Dániel, Gillich Tamás, Gomez Mesa Daniel, Hévány Péter, Kiss Tamás, Ladóczki István, Mike Kristóf, Paor Róbert, Rádi Zoltán, Sendula Péter, Sorin Amariutei, Vata Zalán, Vida Máté

Bajnok a Rongyász!

A bajnok csapat tagjai: 

Andróczki Tamás, Balogh, László, Berta Csaba, Csamangó Dániel, Ferencz György, Horváth Tamás, Nagy György, Orbán Zsolt, Rigler László, Rudics Dávid, Selymes Csaba, Simits Gábor, Simits István, Szilvási András, Szűcs József

Gratulálunk.

30-01-2016 09:00 Rongyász 2 : 0 Madosz

Bővebben...

Záróforduló és eredményhirdetés

Az utolsó fordulóhoz érkezett a Connextion Kupa téli teremlabdarúgó torna. A jubileumi, huszadik alkalommal megrendezésre került torna utolsó napja is tartogat izgalmakat, melyek miatt mindenképp érdemes felkeresni a Horváth István Sportcsarnokot.

Az első találkozó (január 30. szombat) 9:00 órakor a B LIGA döntője, az első helyezett Madosz a második Rongyásszal mérkőzik a végső elsőségért. Ebből a csoportból kiemelkedik még 13:30-as kezdéssel a Valkom Pékség-Rákóczi derbi.

Az A LIGA éllovasai közül senki sem hibázhat az utolsó fordulóban. Elsőnek 14:15-kor Lindau Logistic - Connextion, majd 15:45-kor FC Plan-and-Bau - Rose, végül 17:15-ös kezdéssel a zárómérkőzés, a kupa örök rangadója, a Sóstó - Cel FC dönti el a végső sorrendet.

A torna EREDMÉNYHIRDETÉSSEL zárul, mely kezdési időpontja 18 óra 30 perc. Külön díjazásban részesülnek a ligák 1-3. helyezettjei, a legjobb kapusok, legjobb mezőnyjátékosok, valamint a gólkirályok.