Szakértői szemmel - Interjú Tóth Istvánnal

Tóth Istvánnal, a volt tornásszal, testnevelővel, televíziós sportszerkesztővel, sportvezetővel, 2004-ben Fair Play díjjal kitüntetett edzővel és a tavalyi évben remekelő H1N1 csapatvezetőjével beszélgettünk.

Szakértői szemmel figyeled a torna eseményeit, meg vagy elégedve?

- Remek a színvonal, túlzás nélkül mondhatom, 10-12 csapat is odaérhet a legjobb 8 közé.

Bővebben...

A Jóbarátok ikonja: Imre Lajos

"Imre Lajos felhúzódik centerbe, rápasszolják a labdát, átveszi, majd rálép, a talpa alatt tartja, azután egy villanás, és már kapura is fordult - góól!"- ilyen egyszerű játék lenne a futball? Igen, lehet. Legalábbis akkor, ha van egy Imre Lajosunk a csapatban. A közel két méteres, 41 éves támadó kezdetektől a Jóbarátok csapatának meghatározó alakja. Volt a torna játékosa, kétszeres bajnok és rendkívül eredményes csatár. Számára nincs lefutott mérkőzés, elveszített labda. A családcentrikus "bankárral" a Totya Boltja elleni rangadót követően készítettünk interjút.

 

Bővebben...

Finom cselek, remek ütemérzék, klasszis teljesítmény: bemutatkozik Nemanja Raicevic

A Jóbarátok csapata közel áll ahhoz, hogy megszerezze harmadik bajnoki címét. A siker különösen ennél a gárdánál a csapatjátékon múlik. Persze, nincs jó csapatjáték, az azt profi szinten játszani képes játékosok nélkül. A Jóbarátokban Imre Lajos emblematikus figurája mellett egy hallgatag, szerény fiatalember is nagyban hozzájárul a sikerekhez. Nemanja Raicevic-csel Imre Lajos segítségével tudtunk beszélgetni.

Mondanál bemutatkozásként néhány szót magadról?

Bővebben...

Tét nélkül, felszabadultan szárnyal a Sigron

Sokaknak okozott meglepetést a „B” csoportban jól teljesítő Sigron csapata. Az első fordulóban - Teremi Zoltán gyilkos bal lábát kihasználva - nagyarányú győzelmet arattak a megilletődötten játszó és szerényebb képességű Halaspack gárdája felett  A nagyon jó erőkből álló Lindau Logistic legyőzését azonban már igazi nagy skalpnak tekinthetjük. A harmadik fordulóban volt egy kőkemény meccsük a Szivacs ellen és nem sokon múlott a győzelem, ám ennek a meccsnek azonban vereség lett a vége. A negyedik fordulóban a Nimfász Corporation legyőzésével azonban újra a második helyen várják az ötödik fordulót. Ez a hétvége az elkövetkező két fordulóval igazi nagy erőpróba lesz számukra.

Kristóf Zoltánnal, a Sigron csapatvezetőjével beszélgettünk.

Mi a titka a jó szereplésnek?

Bővebben...

Szeitz Gáborral beszélgettünk, aki - talán egyedüliként a Téli kupa mezőnyében - két csapatot is irányít, mint csapatvezető

A Cel Fc neve mindenkinek ismerős lehet, sokszoros bajnokként meghatározó szereplői mind a téli kupa, mind a műfüves bajnokság küzdelmeinek. A másik csapat, amit Szeitz Gábor irányít a Paracel. Ez a csapat már nem bajnoki címeiről, sokkal inkább harcos, megalkuvást nem tűrő, kőkemény futballjáról nevezetes.

Hányszoros bajnok a Cel FC?

- Tízszeres bajnok, egyszeres örökös bajnok.

Hány éve veszel részt a Cel Fc csapatának életében?

- Tizenöt éve vagyok csapatvezető, először játékosként is szerepeltem. Sajnos volt egy komoly bal boka sérülésem és ezt követően már nem tudtam vállalni a játékot, így most már csak mint csapatvezető tevékenykedem.

Mondanál a csapatról néhány szót azoknak az olvasóinknak, akik nem ismerik az örökös bajnok történetét?

Bővebben...

Alkategóriák

Keresés az oldalon