Bajnok a Jóbarátok-Bócsa!

A Jóbarátok-Bócsa megnyerte az utolsó előtti találkozóját is és ezzel az utolsó fordulótól függetlenül begyűjtötte a harmadik bajnoki címét.

Kun-Szabó László (Jóbarátok -Bócsa): Nagyon akartuk ezt a bajnoki címet. A csapategység diadala is ez a bajnoki cím az mellet, hogy nagyon jól működött a védelmünk. Idáig veretlenek vagyunk mindösszesen egy gólt kaptunk. Idén eljutottunk oda a Vida Máté jóvoltából, hogy tudunk centerbe is cserélni ez által a Lajos is tud pihenni, és a támadó játékunk még is minőségi marad.  Remek volt az egész szezon alatt az öltözői hangulat. Terveim szerint jövőre is együtt marad a társaság és megvédjük a bajnoki címünket.

 
Hozzászólások (23)
232014. február 14. péntek, 20:30
bobek
gábor! Azt hiszem félre értettél. Nem arra próbáltam utalni, hogy nem védekezik szervezetlenül a Jóbarátok gárdája. Épp ellen ellenkezőleg. Nem véletlenül lettek bajnokok. Amit leírtál, azzal nyerték az összes meccsüket.
222014. február 14. péntek, 12:15
gábor
Nem hinném,hogy olyan könnyű védekezni,hogy 1 gólt kapjanak,ahhoz szervezetten is kell ám védekezni és onnan még jól kontrázni is kell.Ha nem volna olyan jó védelem,akkor nyilvánvaló,hogy nem 1 gólt kaptak volna és ha tényleg olyan könnyű volna beállni védekezni,akkor minden csapat 1 gólt kapott volna.Ráadásul 15 év alatt még olyan nem volt,hogy egy csapat 6 forduló után 1 gólt kapjanak,főleg A ligában!Nyilvánvaló,hogy sok jó kapus meg játékosok vannak,de tudni kell A ligában magasabb kategória,ott kell jobban bizonyitani,mutatni a tudásukat,persze meg pillanatnyi forma is számit,ki,hogy játszik.
212014. február 14. péntek, 11:57
Bati
A csapatoknak is bele kellene tudni szólni a választásba nem csak a nézőknek!!! Meglehetne oldani szavazó lappal a helyszínen vagy interneten is úgy, hogy ne lehessen manipulálni! Nézők+csapatok szavazatai így lenne reális a díjak odaítélése!
202014. február 14. péntek, 08:17
bobek
Úgy gondolom, hogy a különdíjak kiosztása évek óta nem reálisan lett kiosztva. Egyedül a gólkirályi cím odaítélése egyértelmű. Ott a számok beszélnek. A legjobb játékos, illetve a legjobb kapus cím odaítélése teljesen szubjektív. Ha a legjobb kapus odaítélésében a legkevesebb kapott gólt nézik, akkor az nem reális, mivel nem mindegy, hogy milyen védelmet kap maga elé. Jelen esetben lehet példa, Hatvanyi Edu, aki gyakorlatilag egy falat kapott maga elé. A Jóbarátok védelme gyakorlatilag alig volt feltörhető. Ahányan voltak, mind a saját hatosukon belül védekeztek. Ezáltal elég könnyű 6 meccs alatt 1 gólt kapni. Habár lehet, hogy védeni valója töredéke, mint például egy 5. helyen tanyázó csapatnak.Szóval ezeket a szempontokat véleményem szerint senki nem veszi figyelembe, csak úgy, mint a múlt évben Katona Miki esetében.Jó kapus, de úgy védett bármelyik portás is. Na de nem feszegetem tovább ezt a témát. A legjobb játékos odaítélését rábíznám a nézőkre... Természetesen nem internetes szavazásra gondoltam, mert ott azért mehet a manipulálás. Döntsék el azok, akik kijárnak, megnézik, végig ülik a meccseket!
192014. február 14. péntek, 06:47
Kristóf Zoltán
"kiállított játékos nem lehet" . A"hacsak " ezt jelentette a vita indítómban ,hát erre gondoltam. Látom bejött.Mindenki értse ahogy tetszik.
182014. február 13. csütörtök, 21:17
gábor
Igaza van a szabolcsnak,hogy ez csak szurkolói szavazás,az majd a szervező bizottság fog dönteni és majd szombaton minden ki fog derülni és kiváncsi leszek,hogy végül melyik hozzá szólónak lesz igaza?!
172014. február 13. csütörtök, 19:33
Szabolcs
A torna legképzettebb játékosa Nemanja Raicevic, de! ... kiállított játékos nem lehet a torna játékosa. Ezért nem is volt értelme a nevét feltenni a listára. A listán való szavazás inkább csak tipp jellegű és végeredménye semmilyen hatással nincs a szervezőbizottság végleges döntésére! a szerk.
162014. február 13. csütörtök, 16:21
Kakas János
Jó dolog ez a legjobb játékos szavazás csak épp a top 3 játékos nincs szavazólistán.. Vicc!
152014. február 13. csütörtök, 16:14
Kristóf Zoltán
Ha jól látom ezen az oldalon már szavazni sem lehet rá (Nemanja) ! Röhej !!
142014. február 13. csütörtök, 11:56
Droid
Nemanja kiállításáról: Véleményem szerint megint fordítva ülünk a lovon. Fel kellene fogni már a bíróknak hogy ők csak egy szükséges kellékek a labdarúgásban mint a vonal vagy kapuban a háló, ne akarjanak már állandóan főszereplők lenni! Vicc volt a piros lap!
A torna játékosa: Azt se értem hogy ezt mért a bírók döntik el? Miért nem a játékosok (csapatok) mondják meg ki közülük a legjobb? A komolyabb helyeken (lásd.: aranylabda) ezt már felfogták, miért nem lehetne ezt itt is megoldani?
132014. február 12. szerda, 16:32
Kakas János
Nemenja a torna legjobb és legsportszerűbb játékosa a tornának ez nem kérdés még a mostani kiállítás ellenére sem( hozzáteszem a döntés nem volt jogos )
Nemenja mellett még számos fiatal zseniális futballista szórakoztatta a közönséget. Említésre méltó Vida Máté teljesítménye aki szintén a Jóbarátok csapatát erősítette és Varga Márkó (Sóstó) játéka is figyelmere méltó volt, igaz csapata nem szerepelt fényesen az A ligában, majd László Noel (Cel Fc) számos góllal járult hozzá csapata idei szerepléséhez.
Gratulálok a Jóbarátok csapatának, öröm volt nézni az összes mérkőzésüket!
122014. február 12. szerda, 13:56
20
A Rerto 2 kapusa évek óta kimagaslóan teljesít az A-ligában, véleményem szerint, már tavaly is neki kellett volna megkapnia, csak akkor a Cel nem kapott volna különdíjat...
112014. február 12. szerda, 13:11
gábor
Valóban,hogy a katona miki gyengén védett,azért is irtam 3 helynek és kizártnak tartom,hogy ő kapja meg!Lehet,hogy jó formában védett a trinát kapusa,nem láttam őt védeni,csak ő C ligában van és ezért mindig A ligás kapusnak adják oda,sőt 15 év alatt egyszer fordult elő,hogy B ligából lett legjobb játékos,mégpedig IMRE LAJOS volt,többiek csak A ligából 1-3 helyezettek kapták meg a legjobb kapusok és a játékosok dijakat.Gólkirályok azok teljesen függetlenek bármelyik csoportból lehet és elképzelhető,hogy D ligából lesz gólkirály!
102014. február 12. szerda, 12:38
wolf
Katona Miki idén nagyon szürkén muzsikált csak úgy mint az egész csapata. A Rose kapusának voltak jó meccsei megérdemelné, de én a Trinát kapusának adnám.
92014. február 11. kedd, 16:20
gábor
Azért irtam az urlauber,mert ha JÓBARÁTOKBÓL adják a legjobb játékos,akkor kapusnak nem adják oda,hiszen egy csapatnak 2 dijat nem adnak!Ha legjobb játékos dijat nem adnak,akkor HATVANYI lesz a legjobb kapus és általában első 3 helyezetnek adják a dijakat.Tehát a kapusokat nem a legkevesebb gólját nézi,hanem a teljesitmény alapján itélik,meg persze helyezéstól is függ.
82014. február 11. kedd, 15:10
Zalán
Kapus dolgot én sem így látom, főleg nézve a meccseket és az előbb említett statisztikát. Van jó pár kapus aki jobban megérdemelné, de ez persze csak a saját véleményem.
72014. február 11. kedd, 14:35
bobek
Urlauber kapott gól: 14 gól
Katona kapott gól: 7 gól

gábor! biztos igazad van...
62014. február 11. kedd, 13:50
gábor
Úgy látom egyre többen látják,hogy NEMANJA volt a legjobb játékos és az az érzésem,hogy meg is kapja,már csak azért is,hogy a szervezők a különböző vissza jelzésekből itélve miatt ezzel próbálják jóvá tenni az elégedetlenségüket,hibájukat kijavitva.Ha nem kapja meg,akkor JÓBARÁTOKBÓL lesz valaki 1.SZARKA ROLAND 2.PREDRAG MARKOVITY 3.IMRE LAJOS Kapusoknál pedig 1.URLAUBER 2.HATVANYI 3.KATONA Hajrá szervezők,játékvezetők lehet gondolkozni,itélkezni,hogy kik kapják meg?! Kiváncsi leszek!
52014. február 11. kedd, 13:05
Bati
Nem fogják neki oda adni! A Retro2 -ból vagy a Roséból fogja kapni valaki! Esetleg a legjobb kapust díjat megkapja az Edu max ennyi lesz. Az anyázás nem szép dolog és nem is oda való nem kell a játékvezetővel foglalkozni, (mondjuk a Nemanjat állandóan rúgják -faragják és bíró spórtársak nem nagyon védik meg.) De ha ilyen szigorúan vesszük a szövegelést is akkor mondjuk egy Rose meccsen a fél csapatot ki kellene állítani!!! Kérdem én hol itt az egyenlő mérce?
42014. február 11. kedd, 12:05
MU! 4 ever
A Nemanja egyértelműen a torna legjobb játékosa! Meg lehet kérdezni bárkit! Az meg, hogy kiállították nem veszi el tőle ezt a minősítést! Messit Ronaldot is kiállították már párszor mégis sokszoros aranylabdások! Ha nem fogja megkapni a legjobb címet akkor ez egy rohadt nagy szégyen lesz a torna szervezői részéről!!!
32014. február 10. hétfő, 16:21
Kristóf Zoltán
Pontosan így láttuk mi többen is. Csak a szabadrúgást éppen a javára kellet volna ítélni ! Mondjuk meg őszintén melyik játékos hagyja figyelmen kívül a fordított ítéleteket? (akármilyen sportszerű is és ez nem is baj) Beszédért kiállítani .(őt?)....hát ,biztosan jól tud szerbül a spori :) .Meccs végére nem maradna a pályán játékos ha ezért mindenkit kiállítanának. (még jó hogy nem jött össze ,és nem lett befolyásolva az eredmény)
22014. február 10. hétfő, 12:22
gábor
Tisztelt focikedvelők!Előző szóláshoz igazat adok neki,valóban maga a szabálytalanságért nem kiállitás jár érte,de még sárga lapot se,hanem szabadrugást kellett volna adnia,csak itt az volt a baj,hogy megkapta a sárgát és utána szövegelésért állitották ki,nem véletlenül,hogy mindkettő napon az A ligában mennyi kiállitás volt a szövegelésért.Én magamból indulok,hiszen közel már 35 éve focizom,hogy én soha nem foglalkoztam a birókkal,mindig a játékkal törödtem,mert tudni kell,hogy semmi értelme vissza dumálni,mert csak rontja,neheziti a saját csapatát,sőt ha sportszerűen viselkednek a birókkal,akkor nyilvánvaló plusszot jelent,mert akkor biró kisegiti,ha tud.Visszatérve NEMANJARA tényleg ő volt a legjobb,ráadásul sportszerűen játszik és én is kiváncsi leszek,hogy ő lesz-e a legjobb játékos,de ha nem adják,akkor szerintem SZARKA ROLANDNAK érdemes adni,hiszen ő volt a meglepetés ember,persze az se lennék meglepődve,ha PREDRAG MARKOVITYNEK adják,aki nagyon kiválóan,fegyelmezetten tartotta a hátsó védelmet.IMRE LAJOS is jó volt,aki sérülten is tudott fontos gólokat szerezni,tehát az egész csapat megérdemelten nyerték a bajnokságot és gratulálok nekik!A többi csapatról illeti a CELL katasztrófálisan játszott,pedig védelmükkel nem volt baj,hanem inkább előlről egyszerűen nem volt bennük tűz,lendület és 15 éve még ilyen nem volt,hogy A ligában mindössze 5 gólt rugjanak és van 1-2 játékos,aki nem odavaló a csapatban,tehát jövőre változtatni kell a keretén.ROSE csapatról pedig a jó isten igazságot tett,mert szombaton 3 gólos hátrányból egyenlitettek,viszont vasárnap meg 3 gólos előnyből meg az ellenfél egyenlitett és igy igazságos eredmények voltak,a PLAU meg fantasztikusan küzdöttek még másodikok lehetnek.Tehát szombaton is izgalmas meccsek lesznek és kiváncsi leszek,hogy a JÓBARÁTOK végre veretlenek lesznek-e,mert még soha nem volt veretlen!További jó szurkolást mindenkinek!
12014. február 10. hétfő, 06:46
Kristóf Zoltán
Nem vagyok egyedül ,gondolom akinek fogalma sincs miért állították ki a Grund ellen Nemanját . Az egyértelmű hogy a torna legjobb játékosáról van szó, és nem túlzok hogy az egyik legsportszerűbbikéről is. Hacsak ..... (de ez majd kiderül a díjátadó legjobb játékosának kihirdetésekor)......
Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2014

 21 

Bljerim 
Martinaj
Sóstó

 20

Szabó 
Kornél
Lever
Valkom 

18

Vata
Zalán
Rose

 17 

Szarka
Roland
Jóbarátok-
Bócsa 

 15 

László 
Noel
Cel FC