Véget ért a bajnokság!

Ünnepélyes eredményhirdetést követően lezárult a Városi labdarúgó bajnokság 2013-14 idénye. Remek látványos showműsor után 31 csapat labdarúgója sorakozott fel, hogy átvegye az oklevelet és a jól megérdemelt játékszert a szervező bizottság tagjaitól. Szendrei József, sokszoros válogatott kapus, a Joma Magyarország képviseletében köszöntötte a csapatokat és reményét fejezte ki, hogy a következő szezonra is ilyen szép számú csapat nevez majd. 

 

Kupával és éremmel díjazott csapatok:

"A" csoport: 1. Jóbarátok-Bócsa, 2.  Retro 2, 3.  FC Plan and Bau, 

 

 

"B" csoport: 1. Totya Boltja, 2. Szivacs FC, 3. Rolló-Halas Kft.

"C" csoport: 1. Trinát Junior, 2. Szilády Retro, 3. Connextion

"D" csoport: 1. Csakkapura, 2. Rákóczi I., 3. Lever Valkom

Különdíjak:

Gólkirály: Martinaj Bljerim  (Lever Valkom) 21 gól

 

Legjobb kapus: Urbán Gábor (Retro 2)

 

Legjobb mezőnyjátékos: Nemanja Rajcevic (Jóbarátok-Bócsa)

 

Fair Play-díj: Halaspack 

 
Az öröm pillanatai:
Hozzászólások (4)
42014. február 21. péntek, 10:41
MU! 4 ever
Kár, hogy vége lett :(
32014. február 18. kedd, 11:53
gábor
Tisztelt sporttársak!Csak beigazolodott,hogy NEMANJA lett a legjobb játékosa és azt is mondtam,hogy 1-3 helyezett között kapják a legjobb kapus dijat és jogos volt!Gólkirályi cimért illeti hát hozzá teszem,hogy női csapatnak 8 gólt rugott,ami azért érdekes,mert 5 női meccset érvénytelenitették 10-0 eredménnyel és ha már igy volt,akkor többi meccset is 10-0 ra kellett volna,hiszen a másik csapatból is lett volna lehetősége,hogy valaki több gólt rugjon neki.SZABÓ KORNÉL meg utolsó meccsen nem volt ott,ráadásul rendesen szerezte meg a góljait még A ligában is,nem is beszélve ő a rekorder 6-szoros gólkirály!!!!!Visszatérve a NEMANJARA,hogy az az első játékos,aki 3 SZOR lett aranylabdás és még nem volt,hogy kétszer egymásután kapja valaki,ő rajta kivül 2-szeres aranylabdások vannak 1.IMRE LAJOS 2.SZABÓ NORBERT.3 "szegény"SZÉNÁSI CSABA.Utolsó fordulóban végre most játszott jól a CELL,ugyhogy emberhátrányban játszottak végig és biztos vagyok benne,ha rendesen kiálltak volna,akkor megverték volna a RETROT és a PLAN lett volna második.JÓBARÁTOK még mindig nem volt veretlen,ha most utolsó meccsen lett volna tétje,akkor másképp lett volna az eredmény.Számomra ami nagyon érdekes és várható is volt,hogy hiába volt"KÖTETLEN IGAZOLT JÁTÉKOSOK SZÁMA",mert mindegyik csapatnak ugyanazok voltak a játékosok,haveri társaságok,mint tavaly volt,mert nyilvánvaló sok idegeneknek nem lett volna helyük meg túl sok lett volna egyszerre 15 játékos szerepeltetni,csak arra lett volna jó,hogy esetleg sérülés miatt más játékost tudtak volna benevezni.Mindenesetre jó volt a szervezés,a hangulat és remélem jövőre is szinvonalasabb lesz a torna!További jó felkészülést a csapatoknak!
22014. február 18. kedd, 09:16
Nagy Zoltán
Köszönjük a gratulációt! Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Kekonak, szerkesztőtársamnak a gyors és pontos munkáját. Remélem, hogy sokáig tudunk még együtt dolgozni!
12014. február 17. hétfő, 16:37
Kristóf Zoltán
Gratulálok a csapatoknak ,játékosoknak ,a díjazottaknak és a Szervezőknek ! (külön NagyZolónak a kitűnő oldalért ( HH ) ) Már csak 9 hónap és újra a pályán !
Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2014

 21 

Bljerim 
Martinaj
Sóstó

 20

Szabó 
Kornél
Lever
Valkom 

18

Vata
Zalán
Rose

 17 

Szarka
Roland
Jóbarátok-
Bócsa 

 15 

László 
Noel
Cel FC