Sorsolás után

A Connextion Kupa Teremlabdarúgó Bajnokság technikai értekezlete után vagyunk. Mind a torna névadója, mint a szervező fontosnak tartotta, hogy a nevezett csapatok mindegyike indulni tudjon a bajnokságban. A nevezési időszak alatt volt amikor többen voltunk, a mai napra azonban realizálódott, 25 csapat gondolja komolyan nevezési szándékát, melyet mind befogadtuk.

Az elmúlt évi bajnokság A-ligájának 1-4. helyezettjei kiemelésre kerültek, a többi csapat pedig sorsolással került csoportjába. Mivel 25 csapat van, ezért a D-csoportban 7 együttes fog küzdeni az alapszakaszban.

 

A csoportok:

A CSOPORT

B CSOPORT

C CSOPORT

D CSOPORT

CEL FC

ROSE FC

CORSOVERONA RETRO

LINDAU LOGISTIK FC

REMÉNYTELI TSE

VALKOM PÉKSÉG-BALOGISZTIKA (PILLECUKOR)

TOTYA BOLTJA

ROLLÓ-HALAS BALOTA

PETRUZSA

GRUND’98

RONGYÁSZ

CSAKKAPURA

MADOSZ

SZIVACS FC

PELLE-GLASS

CONNEXTION

FEROMAX

TÁZLÁRIA

DÉKÁNISOKK

ANTALLAPOS RAIDERS

FC FOKUME

FC PLAN-AND-BAU

SÓSTÓ

JUST FOR FUN

 

SELI-SZÍN


Az alapszakasz játéknapjai:

2017. december 2-3., december 10., december 16-17. A D csoport +1 játéknapjának időpontja hamarosan kihirdetésre kerül.
A rájátszás folyamán a csoportok 1-2. helyezettjei az A-ligában, a 3-4. helyezettek a B-ligában, az 5-6. helyezettek és a D-csoport 7. helyezettje a C-ligában vesz részt. A rájátszás játéknapjai: 2018. január 6-7., január 14., január 20-21., január 27-28.

A játékosok névsorát az első fordulóig KELL LEADNI. A technikai értekezleten elfogadott döntés értelmében a torna folyamán csak kapus poszton lehet változtatás, egyetlen esetben, súlyos sérülés esetén. Játékos adatlap keddtől lesz elérhető itt a hajrahalas.hu-n, mely leadható a bajnokság első mérkőzése előtt a zsűriasztalnál, vagy beküldhető 2017. november 30-ig e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Sérülésmentes, jó mérkőzéseket kívánunk!

 

 

Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.