Nyert a Rolló Halas a Bócsa ellen

Feltűnően korai órákban zajlott a harmadik forduló nyitó mérkőzése. A szinte már „hajnali” kezdés szokatlan egy „A” csoportos mérkőzéshez. A korai kezdés egy nemes célt szolgált. A mai nap a Bócsa csapat a Vajszáb Péter volt megyei első osztályú labdarugó megsegítésére szervezett jótékonysági tornán vesz részt és ezt a mérkőzést csak ebben az időpontban tudta lejátszani. A bócsai tartalékos felállás a szombat reggeli kezdés mellett ennek is tudható be.

Bár korai volt az időpont álmos kezdésről azonban nem beszélhetünk. A két csapat igencsak neki esett egymásnak. Kettő-kettőig felváltva születtek a gólok az első húsz perc végén a Balota egy gólos előnyre tett szert.(2-3) A második játékrészben a Rolló akarata érvényesült egy gólos előnyüket növelni tudták és ennek birtokában remekül szervezetten védekeztek. A Bócsa csak futott az eredmény után.

A Rolló Halas Balota Kft győzelme egy percig se forgott veszélyben, magabiztos 5-3 lett a vége.

 

 

Szűcs Norbert (Rollo Halas): Meglepődtem, hogy a Bócsa így állt fel. Sokkal többet vártam tőlük. A kapuban is volt problémájuk két távoli gólunk erősen a kapus nyakába varrható.  Az első félidőben nagy helyzeteket hagytunk ki. Arra számítottunk, hogy csoport meccsek lesznek ezért idén meglepetésként ért minket az hogy az A csoportban kell játszanunk. Erősítéseket többek közt ezért sem igazoltunk. Gratulálok a csapatnak, mert az gondolom, hogy ma egy bravúr győzelmet sikerült szereznünk.

 

 

 

Kun Szabó László (Bócsa): Ma ennyire futotta, a végén már el is fáradtunk és taktikailag sem álltunk a helyzet magaslatán. Elfutottuk ezt a mérkőzést, ellenfelünk sokkal taktikusabban játszott és az mellett, hogy nem tudtuk belőni a helyzeteinket hátul és középen is lyukasak voltuk. Most már minden meccset meg kell nyernünk, ha ott akarunk lenni az elején.    

Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.