A nap mérkőzése: Sóstó-Lindau

Nem kis meglepetésre 2:1 arányban legyőzte a Sóstó csapata a Lindau gárdáját. Az előzetes papírforma a Lindau mellett szólt, még akkor is ha az első fordulóban beleszaladtak egy két-gólos vereségbe.
Biztosak lehettünk benne, hogy az alaposan megerősödött vadkerti alakulat a Sóstó ellen szeretné kiküszöbölni ezt a csorbát. Talán egy nagy arányú, több gólos győzelem is benne volt a fejekben.

Hát nem így lett és erről a remekül felkészített Onhausz csapat tehet. Pont annyit játszottak mint amennyit ezen a napon elbírtak. Nem vállalták túl magukat, nem futottak sokat és nem mentek bele semmi rizikóba. Ennek meg is lett az eredménye.

Már az első percekben látszott, hogy nem adják könnyen a bőrüket. A Lindau kereste, de nem nagyon találta a fogást a Sóstón. Kovács Máté (Sóstó) egy remek kontra végén a szélről megszerezte a vezetést a Sóstónak, amit az első félidő végén Juhász László (Lindau) elemi erejű szabadrúgás gólja egalizált.

A második játékrészben is a Lindau dominált, de újra a Sóstó szerzett vezetést. Szem Róbert (Sóstó) egyérintő után szerencsésen pörgetett a Lindau kapujába. A Lindau az utolsó percekre jégkorongos szokás szerint lehozta a kapusát, de ez sem hozta meg a várva várt áttörést, A Sóstó nagy csatában megszerezte a győzelmet. 

A Sóstó idén sem hosszú kispaddal futott neki az első két fordulónak. A mai mérkőzést is mindössze egy cserével hozta le győztesen. Idén a Sóstót erősíti Bogdán Róbert, aki tökéletesen beilleszkedett a csapatba. Társaival támadásban és védekezésben is remekül megértette magát. Ő és a "nagy öregek"  fáradhatatlan játéka mellett Maráczi Ádám védései voltak a siker kulcsai.

Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.