A hétvégén sok minden eldőlhet - Hétvégi beharangozó

Szombaton és vasárnap a rájátszás hatodik és hetedik fordulójával folytatódik a Joma Városi Teremlabdarúgó bajnokság. A hétvégén nagyon sok kérdésre választ kaphatunk, de biztosan marad érdekesség a februári záró fordulóra...

 

 

 

 

A Zsana kizárását követően a "csonkává" vált "D- csoportban akár már bajnokot is avathatunk a hétvégén. A listavezető Fröccsjárat a két közvetlen konkurenciával találkozik. Ha mindkét mérkőzést hozzák, behozhatatlan előnyre tehetnek szert. (Fröccsjárat - Frankó-Szer szombat 9:15, Trinát Junior - Fröccsjárat, vasárnap 10:45) 

 

 

 

A "C"-csoportban 4 gárda vív kiélezett csatát az első pozíció megszerzéséért. Az első és negyedik helyezetett mindössze 3 pont választja el a tabellán, így a hétvége nagyon sok kérdésre választ adhat. A csoport rangadóját ezúttal szombaton ebédidőben játsszák. A jobb gólkülönbségének köszönhetőn csoportelső, Szivacs a csoport harmadik helyén álló Top Ár-Bácskaagrárral találkozik (Szivacs - Top Ár-Bácskaagrár, szombat 12:15). Érdekesek lehetnek az üldözők mérkőzései is, a második Connextion a Halaspackkal (Halaspack - Connextion vasárnap 11:30), a negyedik Viviera-Trans a Bourbonnel (Viviera-Trans -  Bourbon Brothers, vasárnap 12:15) találkozik.

 

A "B"-jelzésű nyolcas legfontosabb párharcában a veretlenek egymással mérkőznek meg. A Sóstó pontveszteség nélkül vezeti a csoportot. Amennyiben szombaton meg tudják őrizni veretlenségüket, nagy lépést tehetnek a végső csoportelsősség elérése felé. (Sóstó - Lindau Logistic, szombat 19:45) Remek mérkőzésnek ígérkezik még a szombati (15:15) Rolló-Halas-Balota - Valkom Pékség ütközet, érdemes lesz ellátogatni erre az összecsapásra is.

 

 

A hétvége legnagyobb érdeklődéssel vár összecsapása mindenképpen a vasárnap este záró találkozója. Cel FC - Rose (vasárnap 19:15) rangadó mindig garantálja a parázs hangulatot és a remek játékot. A bajnoki cím kimenetele szempontjából nagyon fontos mérkőzés vár mindkét gárdára. Reméljük, a játéké lesz a főszerep! A Totya Boltja gyengébb formájának köszönhetően a Rosenak kötelező lenne a győzelem, de valószínűleg nem lesz egy sima meccs. Ezért a 3 pontért is meg kell küzdenie a Rosenak, nem fogják olcsón adni. (Rose - Totya Boltja, szombat 18:15). A listavezető Jóbarátokra ezúttal a Retro2 fiataljai várnak. A szombat délelőtti mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek (Retro 2 - Jóbarátok Bócsa 10:45). 

Remélhetőleg nem nyomja rá bélyegét a tét a mérkőzésekre, és változatlanul gólzáporos találkozókat láthatnak a kilátogató nézők. Az izgalmas találkozók azonban garantáltak, hiszen a torna ezen szakaszában már minden gól óriási jelentőséggel bír. Mindennek reményében várunk mindenkit szombaton és vasárnap is a Horváth István Sportcsarnokba. Jó szurkolást, kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

Hozzászólások (2)
22013. január 24. csütörtök, 18:08
Bati
Akkor az utolsó meccs a 7. fordulóban egy klasszikus kupa döntő lesz!!! Már alig várom!
12013. január 24. csütörtök, 17:24
gábor
Tisztelt sportbarátok!Valóban izgalmasnak igérkezik az a ligás mérkőzések,de nagyjából ki sakkoztam,hogy végül kinek van esélyük a torna megnyerésére?!A CELL nek meg JÓBARÁTOKnak, a ROSÉ nak meg RETRO nak kevesebb esélyük van!Először nézzük sorjában a ROSÉ nak,csak akkor van esélye,ha pont számban nyeri meg,ami azt jelenti,hogy CELL meg JÓBARÁTOK 2 vereség kellene és a ROSE meg mind a három meccset megnyerne,viszont hiába verne meg a CELLT,ha utolsó fordulóban 3 csapatnak egyforma pontszámjuk lesz,mert gól arányban a ROSE rosszabul állna,sőt kizárt dolog,hogy 3 meccs alatt 12-15 gólt rugjon,tehát neki kevesebb esélyük van.Ha CELL kikap a ROSEtől,akkor JÓBARÁTOK bajnok lenne,mert utolsó fordulóban gól aránytól függetlenül sok góllal kéne megvernie a JÓBARÁTOKAT,ami nem valószinű,hogy felállt védelemmel sikerülne,nem is beszélve,ők is rughatnak gólokat a CELL nek.Ha utolsó fordulóban egyformán állnának a CELL meg JÓBARÁTOK,akkor bármi lehet.Ami a RETRÓRÓL illeti,azok meg 3 erős csapattal kell játszania,ami valószinű 1 vereséget összeszed,de dobogósok még lehetnek.Tehát izgalmas lesz a véghajrá és bármi lehet!
Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2013

 22 

Ladóczki
István
Rose

 20 

Farkas
András
Retro2 

20

Imre
Lajos 
Jóbarátok

 19

Török
András
Grund

 18 

Simola
Roland
Trinát
Junior