"Vízválasztó" hétvégéhez értünk! - Hétvégi beharangozó

A hétvégén dupla fordulóval folytatódik a Joma Városi Teremlabdarúgó Bajnokság.

A rájátszás derekához közeledve egyre kiélezettebbé válnak a küzdelmek...

 

 

 

 

A "D" liga összecsapásai közül érdemes lesz figyelemmel kísérni a Csakkapura - Trinát Junior mérkőzést (szombat, 09:15). A Trinátnak sikerült kiküszöbölni az első forduló fiaskóját, de a fehértói fiatalok ellen sem vár könnyű találkozó rájuk. A Csakkapura egy szoros mérkőzésen végül kikapott múlt héten a Frankó-Szer ellen, így nekik is van mit javítani. A Frankó-Szer jól jött ki eddigi két mérkőzéséből. A hétvégén rájuk "kényelmes" feladat hárul, ugyanis a csoport utolsó két helyezettjével találkozik. Kötelező a győzelem. (Frankó-Szer - Hammerfall, vasárnap 08:30)

 

A "C" csoportban igazi rangadók várnak a Connextionra. Két győzelem után a csoport második helyéről várják a folytatást. Hétvégén viszont megmérkőznek a listavezető Szivacs (Connextion - Szivacs, szombat 13:45) és a csoport harmadik Viviera-Trans (Viviera-Trans - Connextion, vasárnap 11:30) ellen is. A Halaspackra sem vár könnyű hétvége. A Top Ár-Bácskaagrár két döntetlennel nyitott a rájátszásban, a hétvégén el kellenne kezdeniük nagyobb léptékben gyűjteni a pontokat, ha nem akarnak leszakadni a csoport élbolyától. A Halaspack - Top Ár-Bácskaagrár (szombat, 12:15) összecsapás egy küzdelmes mérkőzést ígér. A Halaspack vasárnap (13:00) pedig azzal a Tricomppal találkozik, akik talán egy fényesebb kezdésről álmodoztak a rájátszás kezdetekor. Az eddig gyűjtött egyetlen pontjuk mindenképpen csalódás.  Itt a lehetőség a felzárkózásra.

 

A "B" jelzésű nyolcasban a Rolló-Halas-Balota a "mérleg nyelve", ugyanis négy nyeretlen csapat és három 100%-os gárda osztozik a helyezéseken. Ebből lóg ki kicsikét a Rolló-Halas az egy győzelmével és egy vereségével. A hétvégén kiderül, melyik csoporthoz tudnak csatlakozni, az élbolyhoz vagy a "vert seregekhez". (Rolló-Halas-Balota - Lindau Logistic, szombat 15:15). Mindenképpen érdekes lehet a szombati hatpontos párharc is. A 6-6 ponttal álló Sóstó és Szilády Retro mérkőzésén (szombat, 16:45) aki vereséget szenved valószínűleg elbúcsúzhat a "B" csoport bajnoki címétől.

 

Az "A" csoportban a hétvégén is óriási mérkőzésekre van kilátás. Mindenképpen érdemes lesz kilátogatani a Totya Boltja mérkőzéseire. Szombaton (19:45) a Jóbarátok Bócsa, vasárnap (19:45) a Cel Fc lesz az ellenfele. Kiderül, rendezni tudják-e soraikat és a Grund-Gugu ellen csak "kisiklott a gépezet", vagy a héten végleg búcsút inthetnek a bajnoki címnek. Ha a Grund-Gugu FC a múltheti Totya elleni remek játékát át tudja menteni erre a hétre, okozhatnak kellemetlen perceket a Cel FC-nek is (Cel FC - Grund-Gugu FC,  szombat 18:15). A Rosera ezeken a játéknapokon a csoportban pont nélküli társaságok várnak. Ha életben szeretnék tartani a bajnoki címről alkotott álmot, kötelező a hat pontot begyűjteniük  (Dr. Kis-Itália - Rose, vasárnap 19:00).

 

A teljesség igénye nélkül szemezgettünk a hétvégi összecsapások közül, de ezeken felül is remek mérkőzésekre van kilátás. Várunk mindenki a Horváth István Sportcsarnokba szombaton és vasárnap is a megszokott időben, reggel fél kilenctől este fél kilencig.

Jó szórakozás kívánunk a kilátogató nézőknek, szurkolóknak!

 
Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2013

 22 

Ladóczki
István
Rose

 20 

Farkas
András
Retro2 

20

Imre
Lajos 
Jóbarátok

 19

Török
András
Grund

 18 

Simola
Roland
Trinát
Junior