Mi pedig csak gyönyörködünk! - Hétvégi beharangozó

Vasárnap (január 13-én) reggel ismételten útjára indul a labda. 16 mérkőzéssel folytatódik a Joma Városi Teremlabdarúgó bajnokság. Nézzük mi vár ránk a hétvégén...

 

 

  

 

 

A "D"-csoportból ezúttal 2 mérkőzést emelnénk ki. Az első körben magabiztos győzelmet arató Fröccsjárat azzal a Hammerfalllal találkozik, mely egy gólgazdag mérkőzésen végül alulmaradt a Balotával szemben (Fröccsjárat - Hammerfall 9:15). A Trinát Junior a múltheti döntetlenével lépéshátrányba került, így még egy botlást már nem engedhet meg, ha meg akarja nyerni a csoportot. Most a Balota ellen javíthatnak. (Balota - Trinát Junior 10:00)

 

 

 

A "C"-csoport kiemelt összecsapásán a Top Ár-Bácskaagrár a Viviera-Trans ellen lép "szorítóba" (11:30). Egy izgalmas mérkőzésre van kilátás, ugyanis a végelszámolásnál mindkét gárda szeretne jó pozícióban lenni. Az előző fordulóban a Szivacs 5-1-es győzelmével kétséget nem hagyott affelől, hogy a csoportelsőségre igényt tartanának. Vasárnap azzal a Bourbon Brothers-szel találkozik, aki végül a mérkőzés utolsó percében bukta el a Connextion elleni találkozóját. Kérdés, hogy ugyan ilyen hatékony lesz-e a védelmük a Szivacs támadósora ellen is (Szivacs - Bourbon Brothers 14:30).

  

 

A "B"-jelű nyolcasban nem volt nehéz dönteni, mely találkozót emeljük ki. Egyértemű, keresve sem találnánk jobb párosítást. A Paracel-Sóstó (16:00) összecsapást akár az "A"-ligában is rendezhetnék, így biztosan a csoport végső sorrendjére is jelentős kihatással lesz. Az előjelek egy kiélezett, parázs mérkőzést ígérnek.

 

 

 

 

 

A legrangosabb csoportból két ellentétes találkozót választottunk. Az egyiket a fiatalos lendülettel, a másikat inkább a megfontolt, taktikus játékkal lehetne jellemezni. Az egyik A-csoport nyitómérkőzése, a másik a csoport zárótalálkozója. Szilády-Joma-Retro 2 (17:30) összecsapáson rendkívül nagy iramra, lendületes, pörgős mérkőzésre van kilátás, ahol két egységes csapat találkozik. Ezzel szemben a Jóbarátok Bócsa-Rose (19:45) mérkőzés már inkább a taktikai csatáról fog szólni. Itt inkább egy-egy "klasszis" megoldás dönthet valamelyik csapat javára. Nagy kérdés, hogy a Imre-Raicevic, vagy a Ladóczki-Ábrahám duó fog ki jobb napot. 

 

 

 Kíváncsian várjuk a válaszokat... Vasárnap a Horváth István Sportcsarnokban minden kiderül.

Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.

Keresés az oldalon

Mesterlövészek 2013

 22 

Ladóczki
István
Rose

 20 

Farkas
András
Retro2 

20

Imre
Lajos 
Jóbarátok

 19

Török
András
Grund

 18 

Simola
Roland
Trinát
Junior